Iphone på semestern

Det här måste nog våra bland det mest futuristiska jag gjort någon gång. Sitter på sjön med solen i ryggen och skriver på sajten.

Själva programmet för administrationen av sajten är lite rapplig och begränsad ännu, men det kommer säkert uppdateringar allt eftersom.

Just det här är en av de stora fördelarna med just Iphone. Dels att man har full tillgång till hela världen direkt i handflatan, men också möjligheten att köra specifika, fullfjädrade program som klarar i princip allt som en datorapplikation klarar.

Redan nu använder jag Facebook-appen flera gånger om dagen, och det är verkligen beroendeframkallande.

Tangentbordet är också långt över förväntan, och man blir riktigt snabb efter lite träning. Jag skulle aldrig givit mig på att skriva en så har lång text på T9 eller ett mekaniskt mobiltangentbord. Felhanteringen är utmärkt och gör att man inte alls behöver vara speciellt försiktig när man skriver.

Jag kommer förmodligen att återkomma med mer om Iphone så småningom. Men tills vidare så måste jag rekommendera alla som ännu inte köpt en att ställa sig i kö hos Telia eller valfri Apple-återförsäljare.

Det här är verkligen så som en telefon ska vara!

Prenumerera på kommentarer till artikeln via RSS

Skriv en kommentar