Så här började det

Jag har länge arbetat som lärare i grafisk design och trycksaksproduktion. Både på gymnasial och eftergymnasial nivå. Som ett komplement till att på egen hand läsa in nya tekniker och arbetssätt försökte jag att få små korta projektanställningar på olika företag. Oftast för att genomföra ett mindre projekt under en för företaget hektisk period.

Detta för att få en personlig fortbildning och för att hålla mig ajour med branschen.

Som en naturlig förlängning startade jag Nova för att mer aktivt kunna både arbeta med skarpa formgivningsprojekt fritt, men även kunna erbjuda fortbildning och kompetenshöjning för andra företag i branschen.

Som det verkar hittills har det slagit väl ut.

Det är det här vi gör

Som jag ser det är styrkan idéarbetet och viljan att leverera kvalitet. Du som uppdragsgivare kan få hjälp med allt från din grafiska företagsidentitet till korrespondenskortet bredvid telefonen.

Målet inför ett projekt är att vi tillsammans försöker se vad du som uppdragsgivare verkligen är ute efter. Vill du öka dina marknadsandelar, lansera en ny produkt eller tjänst, nå en ny målgrupp eller helt enkelt bara synas över huvud taget.

I dagsläget kan Nova erbjuda lösningar för dig som behöver trycksaker, webbsidor, illustrationer och olika typer av fotografering. Dessutom finns kompetensen för andra typer av formgivning som inredning av lokaler och konceptlösningar för restauranger och nattklubbar.

En väldigt viktig sak vi kan hjälpa till med är fortbildning av grafiska producenter. Både på professionell och semiprofessionell nivå. Titta på utbildningssidorna här på sajten för exempel på de kurser som kan erbjudas redan idag.

Självklart skiftar behoven från gång till gång, men då skiftar vi även infallsvinkel och tillvägagångssättet för att passa uppgiften.

Så vilka är vi?

Wångstedt nova består av mig. Punkt. Och ibland brorsan Nisse…

Sen har jag förstås andra firmor och personer som jag tycker om att samarbeta med. Som Pegus, Granström ljud och ljus och Vision media.

Jag finns här. Hör av er!